O nama

Čikarić DOO Požega – Istorija
Naša priča počinje 14. aprila 2000. godine kada je osnovana STKR Čikarić. Nalazili smo se na robnoj pijaci u Požegi.
Predanim radom povećavao se broj zadovoljnih kupaca pa se 2005. godine selimo u lokal površine 56 m2 u ulici Vojvode Stepe 2, zatim se selimo u još veći lokal od 150 m2 u Vojvode Stepe 15, takodje zakupljujemo magacinski prostor u fabrici Budimka. U tom momentu to je zadovoljavalo sve potrebe kupaca kao i naše potrebe.
Stara radnja Cikaric PozegaUsled daljeg povećanja obima posla, 2012. godine odlučujemo da napravimo sopstveni objekat sa prodajnim, kancelarijskim i magacinskim prostorom, iste godine STKR Čikarić postaje Čikarić DOO.
2014. se završava izgradnja novog poslovnog prostora od 1000 kvadratnih metara, u koji iste godine premeštamo prodaju i magacine. Od tada se nalazimo na novoj adresi u ulici Knjaza Miloša 62 u Požegi.

Cikaric Pozega objekat

Čikarić DOO Požega – Delatnost
Naša osnovna delatnost je trgovina. U ponudi imamo sve vrste boja i lakova, auto boja, sprejeva, celokupan materijal za termoizolaciju i hidroizolaciju, materijal za moleraj i fasadne radove, premaze za drvo i metal, alat, elektro alat, kompletnu htz opremu… Od skoro u ponudi imamo i peći i kotlove ne pelet.

Cikaric Pozega

Čikarić DOO Požega – Saradnja sa sportskim društvima
Od početka poslovanja pružamo podršku lokalnim sportskim društvima kao i sportskim i kulturnim dešavanjima.

Cikaric PozegaCikaric Pozega

cikaric pozega

Maraton-Novi Sad